Χρώμα & Διακόσμηση

Μεταμορφώστε τον χώρο του γραφείου σας με Chalk Effect Spray

Η επιστροφή στο σχολείο γίνεται πιο δημιουργική από ποτέ! Μετατρέψαμε παλιά γυάλινα βαζάκια σε υπέροχες μολυβοθήκες και ανανεώσαμε παλιά αντικείμενα γραφείου και κορνίζες.
Μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο χρησιμοποιώντας Chalk Spray CosmosLac και Chalk Varnish CosmosLac!

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ & ΕΥΚΟΛΑ!

ΠΡΙΝ:

ΠΡΟΪΟΝΤΑ:

ΒΗΜΑΤΑ:

  • Επιλέξτε έναν καλά αεριζόμενο χώρο
  • Προστατέψτε την επιφάνεια που θα τοποθετήστε το αντικείμενο που θέλετε με νάιλον προστασίας ή χαρτόνι
  • Χρησιμοποιήστε γάντια και μάσκα για την προστασία σας
  • Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια που θα βαφτεί είναι καθαρή, στεγνή και λεία.
  • Εφαρμόστε δύο στρώσεις από την σειρά Chalk Effect με σχετικά γρήγορες κινήσεις από απόσταση 10-15 εκατοστών. Βάψτε πρώτα κάθετα και μετά οριζόντια (αυτό είναι η μια στρώση). Περιμένετε 10 λεπτά πριν βάψετε το επόμενο χέρι.

  • Για μικρά αντικείμενα ή περιοχές που επιβάλλεται λεπτομέρεια χρησιμοποιήστε το άσπρο στόμιο ψεκασμού (από απόσταση 10εκ) που θα βρείτε στην συσκευασία. Για μεγαλύτερες επιφάνειες και ταχύτητά χρησιμοποιήστε το μαύρο στόμιο(από απόσταση 15εκ)
  • Το αποτέλεσμα των παραπάνω βημάτων θα είναι μια πολυτελής και ομοιόμορφη ματ επιφάνεια. Αν θέλετε να προσθέσετε το εφέ της φυσικής φθοράς, μία ώρα μετά την βαφή χρησιμοποιήστε ένα λεπτό γυαλόχαρτο Ρ180-220 και τρίψτε ελαφρά τις περιοχές χρώματος που θέλετε να αφαιρέσετε, αποκαλύπτοντας το ξύλο κάτω – αυτό συνήθως λειτουργεί καλύτερα στις άκρες και τις γωνίες.

  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δύο διαφορετικά χρώματα, ένα ανοιχτό χρώμα βάσης (Chalk Effect Pure White) και ένα δεύτερο χρώμα από πάνω. Όταν τρίψετε το εξωτερικό χρώμα αντί για το ξύλο θα αποκαλυφθεί το χρώμα βάσης.
  • Η σειρά Chalk Effect προσφέρει ένα μόνιμο αποτέλεσμα που αντέχει στον χρόνο. Για ακόμα περισσότερη ανθεκτικότητα χρησιμοποιήστε το ματ βερνίκι Chalk Varnish της σειράς Chalk Effect

EXTRA TIP:
Μετά τη χρήση γυρίστε ανάποδα το δοχείο και ψεκάστε μέχρι να βγει καθαρό αέριο. Έτσι η βαλβίδα θα παραμείνει καθαρή για μελλοντική χρήση!

Έτοιμοι για δημιουργίες; Φτιάξε το δικό σου project με τα προϊόντα CosmosLac και κάνε πιο όμορφα τα παλιά αντικείμενα του γραφείου σου!

ΜΕΤΑ:

Σχετικά προϊόντα